Huisreglement

Namens alle eigenaars van La Boverie wensen wij u een heerlijke vakantie in ons bungalowpark. Wij willen geenszins uw vakantiegenot beperken met reglementen, doch zouden uw medewerking op prijs stellen om ons dorp zo aangenaam mogelijk te houden en ook andere vakantiegangers een prettig verblijf te waarborgen.

Huisreglement La Boverie

 1. Parkeer uw wagen enkel langs de weg om uw bagage in en uit te laden. Er zijn voldoende parkeerterreinen die makkelijk bereikbaar zijn. Parkeren op het domein is verder verboden.
 2. Beperk uw snelheid tot maximum 30 km/uur. Wandelaars hebben ook hun rechten en ons dorp wil een hart hebben voor kinderen.
 3. Gebruik met uw wagen enkel de asfaltwegen.
 4. "Honden aan de leiband" is de leuze binnen ons vakantiedorp. Hou het vakantiedorp ook proper! Er zijn enkele hondentoiletten voorzien en hondenpoepzakjes zijn verkrijgbaar aan de receptie.
 5. Eerbiedig de aanplantingen. We houden allen van een groene omgeving.
 6. Let er op dat uw kinderen de speelpleinen en speeltuigen niet stuk maken. Noch de raad van beheer, noch de conciërge, noch de eigenaars zijn aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit het gebruik van diverse installaties. Zij kunnen u wel aansprakelijk stellen voor aangebrachte schade.
 7. Hang geen wasgoed buiten in de loop van de dag. Het is echt geen vakantiezicht en er is een wasserette waar alles droog naar buiten komt.
 8. Doe uw keukenafval eerst in een afvalzak, sluit hem goed en breng hem naar de gepaste afvalcontainer.
 9. Wij respecteren het milieu en sorteren dus ons afval:
  1. Het organische, composteerbare afval wordt in een speciale afvalzak in de groene containers gestort. Deze afvalzakken zijn te koop aan de receptie en dienen voor keukenafval, etensresten, fruit en groenten, theezakjes, koffiedik, eierschalen, enz., maar geen plastic.
  2. Niet recycleerbaar en niet composteerbaar afval gaat in de metalen afvalcontainers.
  3. Glazen flessen en bokalen moeten in de glascontainers gedumpt worden, gescheiden volgens kleur (wit en gekleurd glas) en zonder doppen. De glascontainers bevinden zich aan de ingang van het vakantiedorp.
  4. Droog, zuiver karton en papier plaatsen we in de containers gemerkt "Cartons Propres".
   • Karton: droog, vlak en opgevouwen dozen
   • Papier: uitsluitend kranten, weekbladen, reclamebladen
  5. Omvangrijk afval: gelieve u tot de receptie te wenden.
  6. Gevaarlijk of toxisch afval zoals lege verfpotten, oliebussen, lampen, neonbuizen, enz.: gelieve u tot de receptie te wenden.
 10. Laat uw buren rustig slapen. Hou het stil tussen 22 en 7 uur… Beter goede vakantieburen dan verre vrienden.
 11. Steek uw vakantiedromen niet in brand… en onze chalets ook niet! Geen barbecue op het terras en zonder toezicht.
 12. In het bungalowpark en op de plage is de Belgische wetgeving van toepassing i.v.m. het naaktbaden. Dit is hier verboden.
 13. Gelieve het uur van vertrek één dag vooraf te willen meedelen aan de receptie LMS. Eerbiedig het afgesproken uur!
 14. Vooral tijdens de winterperiode kunt u heel wat geld besparen op het elektriciteitsverbruik:
  • zet de verwarming lager wanneer u de chalet verlaat en tijdens de nacht
  • de warmwatervoorraad kan na 21 uur op temperatuur gebracht worden tegen gunstiger nachttarief
 15. Voor sommige chalets zal een inventarislijst worden afgegeven bij het onthaal. Eventuele opmerkingen moeten binnen de 2 uren na aankomst aan de receptie LMS gemeld worden. Bij uw vertrek bent u verantwoordelijk voor al wat bij uw aankomst voorradig was.
 16. De afstandsbediening van de kleurentelevisie wordt afgegeven bij het onthaal tegen een waarborg. Het is streng verboden de instelling van de verschillende zenders te veranderen. Een lijst van de zenders met het bijhorende kanaal bevindt zich in de chalet.

Huisreglement Chalet 90

 1. Om hygiënische redenen kunnen we helaas geen huisdieren toelaten in chalet 90. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.
 2. Wegens brandgevaar is het verboden vuur te maken in of rond de chalet.
 3. Een reservering wordt pas als definitief beschouwd na ontvangst van het voorschot. Bij annulatie binnen de maand voor de voorziene aankomstdatum, wordt het voorschot niet terugbetaald.
 4. De volledige huurprijs dient ten laatste 1 maand voor de aankomstdatum betaald te zijn, zoniet wordt de reservering geannuleerd (met verlies van voorschot). Na betaling van de huurprijs ontvangt u een voucher die u bij aankomst aan de receptie LMS dient af te geven.
 5. Bij uw aankomst (voor 20u00)
  • Gelieve u aan te melden bij de receptie LMS waar u de sleutel ontvangt tegen afgifte van de voucher en betaling van de waarborg. U kan hier eventueel bedlinnen en afvalzakken verkrijgen.
  • Eens in de chalet, gelieve:
   • de elektricteitstand op te nemen. De meter bevindt zich in de buitenmuur tussen chalet 89 en 90.
   • de hoofdschakelaar van de elektriciteitskast (niet de zekeringskast) aan te leggen. Deze bevindt zich boven de zekeringskast in de keuken.
   • de waterkraan open te draaien. Deze bevindt zich onder de spoelbak in de keuken.
   • de boiler voor warm water aan te leggen. De schakelaar bevindt zich in de hall, links van de slaapkamerdeur.
   • de kabel van de TV antenne in te steken. Deze bevindt zich onder de TV, rechts van de terrasdeur.
 6. Bij uw vertrek (voor 10u00)
  • Voor het verlaten van de chalet, gelieve
   • de boiler voor warm water weer af te leggen.
   • de waterkraan onder de spoelbak in de keuken weer toe te draaien. Tijdens periodes van nachtvorst dient u bovendien het water uit de leidingen van het koude water af te laten om bevriezing te voorkomen.
   • de stekker van de ijskast uit te trekken en de deur ervan open te laten.
   • de verwarmingstoestellen op " * " te zetten.
   • de hoofdschakelaar van de elektriciteitskast (niet de zekeringskast) weer af te leggen. Tijdens periodes van nachtvorst dient de hoofdschakelaar evenwel NIET afgelegd te worden, zodat de verwarming bevriezing voorkomt.
   • de kabel van de TV antenne uit trekken ten einde schade door blikseminslag te voorkomen.
   • alle ramen en buitendeuren af te sluiten.
   • de elektriciteitstand op te nemen (meter buiten tussen chalets).
  • Gelieve bij de receptie LMS de sleutel in te leveren. U zal hier uw waarborg terugkrijgen minus de afrekening van de kosten van verbruik en eventuele schade.
 7. Schoonmaak door de kuisploeg van La Boverie na uw vertrek is verplicht.
 8. De huurder zal het huisreglement van vakantiedorp La Boverie en van Chalet 90 onvoorwaardelijk naleven. Hij vrijwaart de eigenaar(s) van alle schade bij niet-naleving ervan.

Wij hopen dat elke vakantieganger in La Boverie een heerlijke tijd doorbrengt, ten volle kan genieten van deze prachtige omgeving en voldaan van de ontspanning en de rust met een klein beetje tegenzin weer vertrekt.

Hebt u nog opmerkingen, bezorg ze ons dan. Wij houden er graag rekening mee. Wij kunnen u verzekeren dat de vereniging van eigenaars al het mogelijke doet om het u volgend jaar nog aangenamer te maken.

U kan de tekst van het huisreglement ook downloaden.